Kizomba

Kizomba, een sensuele en betoverende dans die zijn wortels heeft in de warme kusten van Angola, is een viering van passie, verbinding en gratie. Ontstaan ​​uit een mix van Angolese semba en andere invloeden, heeft Kizomba zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een geliefde dansvorm over de hele wereld.

De kern van Kizomba ligt in de nauwe verbinding tussen danspartners, waarbij elke beweging wordt geleid door gevoel en intuïtie. Dansers bewegen zich langzaam en bedachtzaam over de dansvloer.
De basisstappen van Kizomba lijken eenvoudig te leren, maar de ware schoonheid van de dans ligt in de subtiele nuances en emoties die dansers kunnen toevoegen aan hun bewegingen. Van de zachte aanraking van handen tot de vloeiende heupbewegingen, elke danser kan zijn eigen unieke stijl toevoegen aan deze elegante dansvorm.

Kizomba muziek wordt door veel dansers als heel fijn ervaren en ook onder het jongere publiek is het heel populair. Dus laat jezelf meeslepen door de betoverende klanken en waag je op de dansvloer voor een onvergetelijke Kizomba ervaring.

``Let Kizomba lead you to
a place where music and movement become one.``

Choreo Project Kizomba 

Deze getalenteerde dames volgden een choreo class Kizomba ladies styling. Tijdens deze lessen leer je hoe je styling en body movement kunt integreren in je dans, wat je ook kunt toepassen tijdens het dansen met een partner. Wil je deze vaardigheden ook onder de knie krijgen? Neem dan een kijkje bij onze workshops!

127 Openingsdansen
1863 Cursisten leren dansen
98 Vrijgezellenfeestjes en workshops
24 Dansfeestjes georganiseerd